In this blog I present the results of my kitchen work and some experiences with kitchen ware, cooking methods, spices, BBQ & smoker and recipes. In diesem Blog präsentiere ich die Ergebnisse meiner "Küchenschlachten", Erfahrungen mit küchen-/Kochgeräten, Smoker, Grill, Kochmethoden, Gewürzen und Rezepten.
Friday, 29 April 2016
Beef Fillet on Pasta - Rinderfilet auf Pasta
Beef fillet (cooked sous vide), on fresh Tagliatelle Verde with sherry-pear Gorgonzola sauce. A soufflé of porcini with pecan- and brazil-nuts and as side.
Rinderfilet auf frischen Tagliatelle Verdi mit Sherry-Birnen Gorgonzola-Sauce. Dazu Pecan- und Paranuss-Steinpilz-Soufflé.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Comments containing racist, sexual, offensive expressions, ads, links etc. will be deleted with no warning!
Kommentare, welche rassistische, sexistische oder beleidigende Inhalte haben und/oder Werbung, Links etc. enthalten, werden ohne Warnung gelöscht!