In this blog I present the results of my kitchen work and some experiences with kitchen ware, cooking methods, spices, BBQ & smoker and recipes. In diesem Blog präsentiere ich die Ergebnisse meiner "Küchenschlachten", Erfahrungen mit küchen-/Kochgeräten, Smoker, Grill, Kochmethoden, Gewürzen und Rezepten.
Friday, 29 April 2016
Tuna Steak - Thunfisch-Steak
Tuna-steak (cooked sous vide at 43°C for 20 minutes, finalized in very hot iron pan) with a Sherry-Balsamico-reduction on fresh Tagliatelle Verde with sauteed thyme-garlic fennel.
Thunfisch-Steak (sous vide gegart bei 43°C für 20min, finalisiert in der Eisenpfanne) mit einer Sherry-Balsamico-Reduktion auf frischen Tagliatelle Verde mit gebratenem Thymian-Knoblauch Fenchel.
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment
Comments containing racist, sexual, offensive expressions, ads, links etc. will be deleted with no warning!
Kommentare, welche rassistische, sexistische oder beleidigende Inhalte haben und/oder Werbung, Links etc. enthalten, werden ohne Warnung gelöscht!